Ședința de hipnoză

Înainte de programa ședința de hipnoză, îți recomand să încerci și alte metode de soluționare a problemei pe care dorești să o rezolvi, gen psihoterapie sau alte forme de terapie/tratament. Când ești hotărât(ă) să îți rezolvi într-adevăr problema, când ești pregătit(ă) de schimbare, putem stabili pașii necesari.

Dacă cineva ți-a recomandat să apelezi la serviciile D-lui Attila, iar acea persoană e o cunoștință a D-lui Attila, poți beneficia de o reducere de 25% din valoarea ședințelor.
Dacă ești aici ca urmare a  recomandării unei cunoștințe, completeaza formularul următor – https://goo.gl/qHB8nZ.

***

  1. Pe pagina de contact al site-ului hipnos.ro , te rog sa completezi formularul, descriind pe scurt situația sau problema de rezolvat. În cel mai scurt timp posibil, vei primi un răspuns prin mail și/sau telefon, dacă pentru  problema ta, Dl. Attila poate oferi o soluție și ai trecut datele tale corect (email, nr telefon).
  2. Vei primi prin mail informații detaliate despre ce e hipnoza, cum funcționează și un program audio, o ședință gratuită pt relaxare. După acest pas, putem programa de comun acord, data și ora, pentru discuția preliminară.

 Condițiile de desfășurare a ședințelor:

Ședințele de hipnoză, se încadrează conform Cod COR 242412, în – Formarea și dezvoltarea personalului, respectiv, Cod CAEN 8559 Alte forme de învatamânt n.c.a. – Training Mental.

Ședințele live (la cabinet) se desfășoară în Cluj Napoca.
După programarea ședinței vei primi adresa și locația exactă.

Ședințele se pot efectua și online, pe Skype, eficiența și rezultatele sunt identice cu ședintele live.

Ședințele se programează doar după o discuție live – prin telefon și/sau Skype.

 Modul de desfăsurare a ședințelor:

1.      Prima etapă e discuția preliminară, în care identificăm împreună problema, emoția sau situația pe care dorești să o rezolvi, respectiv scopul final urmărit de tine, cu ajutorul ședințelor de hipnoză. Tot aici stabilim aspectele problemei și stabilim pașii necesari soluționării problemei, prioritatea și ordinea acestora.

Durata discuției preliminare (cabinet sau Skype) este între 60 și 120 minute, depinde de caz.

2.      Ședințele se desfășoară pe baza etapelor stabilite în discuția preliminară. Se orientează spre soluționarea aspectelor deranjante ale problemei, prin soluționarea surselor problemei, precum și către obținerea rezultatelor, țelurilor stabilite.

Durata ședinței propriu zise de hipnoză poate dura între 5 și 30 minute, în caz de regresii în alte existențe mai mult, iar discuția ulterioară de asemenea poate dura între 10 și 30 minute.

3.      Programarea pentru discuția preliminară și prima ședință se face după achitarea contravalorii acesteia. Confirmarea se face cel puțin, cu 3 zile în avans.
Programarea e valabilă doar după confirmarea plății, iar intervalul de programare poate varia in funcție de programările deja existente – între 5 – 10 zile.

Numărul necesar de ședințe variază în funcție de situația individuală (cât de ușor poți urma instrucțiunile primite), în funcție de specificul problemei, a scopului urmărit, între 2 – 6, sau uneori mai multe ședințe.
Tarifarea poate fi pe ora sau pe ședință – când îți faci programare să specifici alegerea ta.

 Modalități de plată:

– Western Union
– Transfer bancar
– Paypal

– BTPay

După confirmarea plății se stabilește data și ora ședinței. Dacă sunt ceva nelămuriri legate de ședințe sau procesul hipnotic, se clarifică la discuția preliminară.

În caz de renunțare, neprezentare la data și ora stabilită, contravaloarea ședinței nu se returnează. Dacă se anunță din timp, se poate reprograma ședința pe altă zi sau oră, în funcție de posibilități și calendarul programărilor.

sedinta hipnoza, ședință hipnoză, ședințe hipnoză, proces hipnoza, hipnotic, cluj, satu mare, maramures, bihor, salaj arad timis alba mures harghita hargita covasna brasov sibiu bistrita hunedoara, hipnoterapie, hipnotist, hypnotist, hypnoskype, hipnoza pe skype, hipnoză online, hipnoza la distanta, cabinet hipnoza, hipnozaro, altevieti, alteexistente, regresie, regresiv, erickson, elman, hipnoza directiva, hipnoza clasica, psihologie hipnoterapie analiza, scoala, facultate, universitateȘedința de hipnoză
©T.Attila – 2010-2018 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: