Ședința de hipnoterapie

Bănuiesc, că ești hotărât(ă) într-adevăr să îți rezolvi problema pentru care cauți soluție, ești pregătit(ă) de schimbare și să faci și partea ta, pentru a atinge țelurile, obiectivele stabilite de tine, indiferent care ar fi ele.

Pentru decizia ta, felicitări. Putem comunica pe aplicația Telegram Messenger in scris sau audio/video direct de pe linkul de mai jos.

https://t.me/attilahypnotherapy

********

  1. Pe aplicația TELEGRAM MESSENGER mă poți contacta, descriind pe scurt situația sau problema de rezolvat, numele tău, localitatea și vărsta. În cel mai scurt timp posibil, vei primi un răspuns dacă pentru  problema ta, îți pot oferi o soluție. După o discuție preliminară pe Telegram urmează pasul următor.
  2. Vei primi prin aplicația Telegram (pe pc sau telefon), DACĂ E NECESAR,  un program audio, o ședință audio de hipnoză, în format mp3, care conține doar sugestii pt relaxare fizică, pentru a antrena mintea pentru ședință.
  3. Înainte de a cere live informații, te invit pe canalul de youtube, unde am explicat multe detalii despre ședinte, am răspuns la multe întrebări întâlnite de-a lungul anilor. Îți recomand să parcurgi înregistrările să lucrăm mai rapid/eficient. Informații detaliate, despre ce e hipnoza, cum funcționează, respectiv alte răspunsuri legate de procesul sau fenomenul hipnotic, găsești pe canalul meu de Youtube pe următorul link/paylist https://www.youtube.com/playlist?list=PLu99ulZPy4R4h1mgV-WqEVupR1vNCfivM  . Îți recomand să parcurgi videourile, să înțelegi procesul, înainte de programare.

*****************************************************************

 Condițiile de desfășurare a ședințelor:

Ședințele de hipnoză, se încadrează conform Cod COR 242412, în – Formarea și dezvoltarea personalului, respectiv, Cod CAEN 8559 Alte forme de învatamânt n.c.a. – Dezvoltare personală.

Ședințele live (la cabinet) se desfășoară în Cluj Napoca, iar cele online pe platforme de videoconferință.
După programarea ședinței, vei primi adresa și locația exactă.

Ședințele se pot efectua și online, pe platforme de videoconferință, eficiența și rezultatele sunt identice cu ședințele live.

 Modul de desfăsurare a ședințelor:

1.      Prima etapă e discuția preliminară în care parcurgem istoricul personal conștient (anamneza situației pentru care se caută soluție), în care identificăm împreună problema, respectiv scopul final urmărit de tine, cu ajutorul ședințelor de hipnoză. Discuția preliminară e și o formă de coaching.

Durata discuției preliminare (cabinet sau online) depinde de situație – aloc 2 ore în general unei ședințe, dar nu mă uit la ceas.

2.      Ședințele se desfășoară pe baza etapelor stabilite în discuția preliminară sau pretalk. Se orientează spre soluționarea aspectelor deranjante ale problemei, prin descoperirea și soluționarea surselor problemei tale, respectiv obținerea rezultatelor, țelurilor stabilite de tine.

Durata ședinței de hipnoterapie/hipnoză propriu zisă, după anamneză/istoric personal (cca 2/3 din ședință), poate dura între 10 și 50 minute, în caz de regresii chiar mai mult (în general ședința propriu zisă de hipnoză durează între 10 și 30 minute).

Numărul necesar de ședințe variază în funcție de situația individuală (cât de ușor poți urma instrucțiunile primite), în funcție de specificul problemei, a scopului urmărit de tine – poate fi între 3 – 6 ședințe pentru o singură problemă; – în cca 5% din cazuri se poate rezolva problema, într-o singură ședință – binențeles, cu subiecți foarte buni (cca 5 indivizi din 100).


3.      După ședința de hipnoză e o scurtă discuție ulterioară, iar dacă e necesar se stabilesc ”temele de casă” sau exercițiile mentale dintre ședințe, pentru a accelera schimbarea.

Aloc unei ședințe complete în medie 2 ore, dar de cele mai multe ori se trece peste 2 ore. Nu mă uit la ceas, mă interesează să văd rezultate în cel mai scurt timp posibil.

 Modalități de plată:

– Western Union
– Transfer bancar
– Paypal

– BTPay
– Revolut
– Cu card bancar prin link 3D secure pt plăți cu card (trimis pe Telegram)

După confirmarea plății se stabilește data și ora ședinței de hipnoterapie.

sedinta hipnoza, ședință hipnoză, ședințe hipnoză, proces hipnoza, hipnotic, cluj, satu mare, maramures, bihor, salaj arad timis alba mures harghita hargita covasna brasov sibiu bistrita hunedoara, hipnoterapie, hipnotist, hypnotist, hypnoskype, hipnoza pe skype, hipnoză online, hipnoza la distanta, cabinet hipnoza, hipnozaro, altevieti, alteexistente, regresie, regresiv, erickson, elman, hipnoza directiva, hipnoza clasica, psihologie hipnoterapie analiza, scoala, facultate, universitateȘedința de hipnoză