Ședința de hipnoză

Bănuiesc, că ești hotărât(ă) să îți rezolvi într-adevăr problema, ești pregătit(ă) de schimbare și să faci și partea ta, pentru a atinge țelurile, obiectivele stabilite de tine, indiferent care ar fi ele.

Pentru decizia ta, felicitări.

********

  1. Pe pagina de contact al site-ului hipnos.ro , te rog sa completezi formularul, descriind pe scurt situația sau problema de rezolvat. În cel mai scurt timp posibil, vei primi un răspuns prin mail și/sau telefon, dacă pentru  problema ta, Dl. Attila poate oferi o soluție și ai trecut datele tale corect (email, nr telefon, cod de verificare). Dacă ai trimis mesajul cu succes, va apare o pagină de confirmare – Mesajul tău a fost trimis cu succes.
  2. Vei primi prin mail/telefon informații detaliate despre ce e hipnoza, cum funcționează și un program audio, o ședință gratuită pregătitoare a ședinței. După acest pas, putem programa de comun acord, data și ora desfășurării ședinței.

*****************************************************************

 Condițiile de desfășurare a ședințelor:

Ședințele de hipnoză, se încadrează conform Cod COR 242412, în – Formarea și dezvoltarea personalului, respectiv, Cod CAEN 8559 Alte forme de învatamânt n.c.a. – Dezvoltare personală.

Ședințele live (la cabinet) se desfășoară în Cluj Napoca, iar cele online pe platforme de videoconferință.
După programarea ședinței, vei primi adresa și locația exactă.

Ședințele se pot efectua și online, pe platforme de videoconferință, eficiența și rezultatele sunt identice cu ședințele live.

Ședințele se programează doar după o discuție live – prin telefon, whatsapp sau Skype.

 Modul de desfăsurare a ședințelor:

1.      Prima etapă e discuția preliminară în care parcurgem istoricul personal conștient (anamneza situației pentru care se caută soluție), în care identificăm împreună problema, respectiv scopul final urmărit de tine, cu ajutorul ședințelor de hipnoză.

Durata discuției preliminare (cabinet sau Skype) depinde de situație.

2.      Ședințele se desfășoară pe baza etapelor stabilite în discuția preliminară. Se orientează spre soluționarea aspectelor deranjante ale problemei, prin descoperirea și soluționarea surselor problemei tale, respectiv obținerea rezultatelor, țelurilor stabilite de tine.

Durata ședinței de hipnoterapie/hipnoză, poate dura între 10 și 50 minute, în caz de regresii chiar mai mult.

Numărul necesar de ședințe variază în funcție de situația individuală (cât de ușor poți urma instrucțiunile primite), în funcție de specificul problemei, a scopului urmărit de tine – poate fi între 3 – 6 ședințe; – în cca 5% din cazuri se poate rezolva problema, într-o singură ședință – binențeles, cu subiecți foarte buni.
Tariful e accesibil oricui.

3.      După ședința de hipnoză e o scurtă discuție ulterioară, iar dacă e necesar se stabilesc ”temele de casă” sau exercițiile mentale, pentru a accelera schimbarea.

 Modalități de plată:

– Western Union
– Transfer bancar
– Paypal

– BTPay

După confirmarea plății se stabilește data și ora ședinței de hipnoză/hipnoterapie.

sedinta hipnoza, ședință hipnoză, ședințe hipnoză, proces hipnoza, hipnotic, cluj, satu mare, maramures, bihor, salaj arad timis alba mures harghita hargita covasna brasov sibiu bistrita hunedoara, hipnoterapie, hipnotist, hypnotist, hypnoskype, hipnoza pe skype, hipnoză online, hipnoza la distanta, cabinet hipnoza, hipnozaro, altevieti, alteexistente, regresie, regresiv, erickson, elman, hipnoza directiva, hipnoza clasica, psihologie hipnoterapie analiza, scoala, facultate, universitateȘedința de hipnoză
©T.Attila – 2010-2020 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: