Ședința de hipnoză

Bănuiesc, că ești hotărât(ă) să îți rezolvi într-adevăr problema, ești pregătit(ă) de schimbare și să faci și partea ta, pentru a atinge țelurile, obiectivele stabilite de tine, indiferent care ar fi ele.

Pentru decizia ta, felicitări.

********

  1. Pe pagina de contact al site-ului hipnos.ro , te rog sa completezi formularul, descriind pe scurt situația sau problema de rezolvat. În cel mai scurt timp posibil, vei primi un răspuns prin mail și/sau telefon, dacă pentru  problema ta, îți pot oferi o soluție și ai trecut datele tale corect (email, nr telefon, cod de verificare). Dacă ai trimis mesajul cu succes, va apare o pagină de confirmare – Mesajul tău a fost trimis cu succes (dacă ai mail pe yahoo, există șanse ca mesajul să nu ajungă, caz în care te rog să mă contactezi pe aplicația Telegram cu aceleași detalii din formularul de contact).
  2. Vei primi prin mail/aplicația Telegram (pe pc sau telefon)  un program audio, o ședință audio de hipnoză, în format mp3, care conține doar sugestii pt relaxare fizică, pentru a antrena mintea pentru ședință. Ședință e gratuită și nu te obligă la nimic, în schimb făcând ședința vei putea afla dacă poți urma niște instrucțiuni simple, dacă hipnoterapia e calea cea mai potrivită pentru a-ți soluționa problema.
  3. După ce parcurgi ședința audio, urmând instrucțiunile întocmai, atunci când le primești, nimic in plus, nimic în minus, vom purta o discuție pe Telegram sau telefon și în funcție de experiența trăită în timpul ședinței audio, voi decide dacă putem colabora sau nu. Informații detaliate, despre ce e hipnoza, cum funcționează, respectiv alte răspunsuri legate de procesul sau fenomenul hipnotic, găsești pe canalul meu de Youtube pe următorul link https://www.youtube.com/channel/UClom-l2RcVbjCI9rw7WFnlA/videos . Îți recomand să parcurgi videourile, să înțelegi procesul, înainte de programare.

*****************************************************************

 Condițiile de desfășurare a ședințelor:

Ședințele de hipnoză, se încadrează conform Cod COR 242412, în – Formarea și dezvoltarea personalului, respectiv, Cod CAEN 8559 Alte forme de învatamânt n.c.a. – Dezvoltare personală.

Ședințele live (la cabinet) se desfășoară în Cluj Napoca, iar cele online pe platforme de videoconferință.
După programarea ședinței, vei primi adresa și locația exactă.

Ședințele se pot efectua și online, pe platforme de videoconferință, eficiența și rezultatele sunt identice cu ședințele live.

Ședințele se programează doar după efectuarea ședinței audio, trimisă pe Telegram app și o discuție live după ce ai făcut ședința audio – prin telefon sau Telegram.

 Modul de desfăsurare a ședințelor:

1.      Prima etapă e discuția preliminară în care parcurgem istoricul personal conștient (anamneza situației pentru care se caută soluție), în care identificăm împreună problema, respectiv scopul final urmărit de tine, cu ajutorul ședințelor de hipnoză.

Durata discuției preliminare (cabinet sau online) depinde de situație.

2.      Ședințele se desfășoară pe baza etapelor stabilite în discuția preliminară. Se orientează spre soluționarea aspectelor deranjante ale problemei, prin descoperirea și soluționarea surselor problemei tale, respectiv obținerea rezultatelor, țelurilor stabilite de tine.

Durata ședinței de hipnoterapie/hipnoză, poate dura între 10 și 50 minute, în caz de regresii chiar mai mult (în general ședința propriu zisă de hipnoză durează între 10 și 30 minute).

Numărul necesar de ședințe variază în funcție de situația individuală (cât de ușor poți urma instrucțiunile primite), în funcție de specificul problemei, a scopului urmărit de tine – poate fi între 3 – 6 ședințe; – în cca 5% din cazuri se poate rezolva problema, într-o singură ședință – binențeles, cu subiecți foarte buni.


3.      După ședința de hipnoză e o scurtă discuție ulterioară, iar dacă e necesar se stabilesc ”temele de casă” sau exercițiile mentale, pentru a accelera schimbarea.

Aloc unei ședințe complete în medie 2 ore, dar de cele mai multe ori se trece peste 2 ore. Nu mă uit la ceas, mă interesează să văd rezultate în cel mai scurt timp posibil.

 Modalități de plată:

– Western Union
– Transfer bancar
– Paypal

– BTPay

După confirmarea plății se stabilește data și ora ședinței de hipnoză/hipnoterapie.

sedinta hipnoza, ședință hipnoză, ședințe hipnoză, proces hipnoza, hipnotic, cluj, satu mare, maramures, bihor, salaj arad timis alba mures harghita hargita covasna brasov sibiu bistrita hunedoara, hipnoterapie, hipnotist, hypnotist, hypnoskype, hipnoza pe skype, hipnoză online, hipnoza la distanta, cabinet hipnoza, hipnozaro, altevieti, alteexistente, regresie, regresiv, erickson, elman, hipnoza directiva, hipnoza clasica, psihologie hipnoterapie analiza, scoala, facultate, universitateȘedința de hipnoză
©T.Attila – 2010-2020 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: