Regresii Hipnotice – Hipnoză Regresivă

Călătorii în alte vieți, alte existențe cu scop recreațional sau cu scopul de a soluționa diverși factori care influențează viața, existența actuală.

Regresia nu neapărat rezolvă o problemă, e doar o tehnica din sute de tehnici, la fel cum Freud a inventat conceptul de ego, iar azi știm că există DOAR stări de ego, mai exact intre 5 – 15 stări de ego prin care trece fiecare persoană.
La fel în hipnoză a fost cineva care a “inventat hipnoza regresivă”. DAR Regresia e doar o tehnică ca și desensibilizarea, iertarea sau ©Dialogul Direct® cu subconștientul (dezvoltat de Ternei Attila).

Sunt metode mult mai rapide de a soluționa o problema, fără a  retrăi un eveniment traumatic, chiar mai intens sau dureros, decât a fost inițial.

Dacă totuși asta vrei, se poate efectua și ședință de regresie. Există șanse de 50/50% de reușită. Dacă evenimentul a fost atât de traumatic, încât mintea ta blocat accesul către unul sau mai multe evenimente traumatice, sunt necesare probabil mai multe ședințe. Prima dată pentru a soluționa blocajele existente.

Întrebarea e următoarea:
VREI SĂ ÎȚI REZOLVI PROBLEMA CÂT MAI REPEDE?
sau
doar să retrăiești evenimente din trecut.
VREI SĂ FII BINE – SAU – SĂ ÎȚI RETRĂIEȘTI TRECUTUL?

Pentru oricare răspuns poți face programare pe pagina de contact.

hipnoza regresivă, regresii hipnotice, regresii skype, hipnoza skype, hipnoza clasica, alte vieti, alte existente, vieti anterioare, calatorii in alte vieti, traume, emotii, altevieti, regresie, delores canon,
©T.Attila – 2010-2018 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: