“Hipnoterapia Regresivă” – “Hipnoză Regresivă” – Regresia Hipnotică

Călătorie, întoarcere în timp, în existența actuală, perioada prenatală, între existențe sau alte existențe precedente, cu scop recreațional sau cu scopul de a descoperi factorii declanșatori, cauzele unor probleme din prezent și soluționarea lor.

Aloc ședințelor de regresie cât timp e necesar, fără să mă uit la ceas. Mai multe detalii pe Telegram Messenger.

*******

La ce se poate folosi regresia:

– Întoarcere în timp pentru a descoperi cauza unei probleme și de a rezolva cauza în momentul producerii ei (rescrierea istoriei personale)
– Explorarea unor existențe trecute (locații, suflete, parteneriate, fețe sau persoane cunoscute parcă de o viață, deja vu, etc)
– Soluționare contracte, înțelegeri din alte existențe (ex. – relații improbabile sau parteneriat cu abuzuri fizice sau psihice, la care nu poți renunța; sau repetarea aceluiași tip de relații, ca un cerc vicios)
– Explorare perioada dintre existențe, perioada Bardo și proiectul vieții actuale (experiențe programate pt viața actuală)
– Explorare viața intrauterină (ex. emoții cauzatoare de probleme, care nu au o explicație logică, moștenite de la mamă, dar nu genetic ci trăite intrauterin)
– Călătorie șamanică (oarecum asemănătoare cu experiența ayahuasca) la începuturile creației și rolul tău în univers
– Abducții extraterestre
– Posedare (spirite, entități)

DAR! A retrăi un eveniment din trecut, nu rezolva problema, dacă nu se aplică ceva soluție după descoperirea cauzei! A descoperi cauza unor probleme fără a fi soluționate (să știi de evenimente de care ai uitat sau au fost chestii banale și nu le-ai băgat în seamă, pot produce efecte de îngreunare sau o traumă în plus față de ce trăiești în prezent) pot cauza un efect sau simptom ca și cum ai lua niște greutăți în plus pe spate, pe lângă ce ai avut înainte! Dacă știi de cauza unei probleme nu soluționează problema pe care o ai, dacă nu faci ceva în direcția soluționării ei sau nu te ghidează specialistul în regresie în soluționarea ei.

Sunt multe oferte pe piața din țara pentru regresii, pentru că sunt ”trendy” în ultima vreme, dar prezintă un pericol, pentru că a știi de cauza unei probleme, fără a soluționa cauza, te îngreunezi cu mai multe ”chestii” de rezolvat din trecut, decât ai avut înainte de ”hipnoza regresivă”. Dacă cauți soluții pentru o problemă din trecut, alege cu înțelepciune, un practicant de hipnoză cu experiență și cineva care pe lângă regresia oferită, de orice fel (energetică, meditativă, șamanică, etc) îți poate oferi și o soluție pentru factorul declanșator descoperit în regresie, chiar atunci, acolo în timpul ședinței.

Gerry Kein, mentorul meu a avut un motto: ”Find the cause, an fix it!” – adică caută factorul declanșator și rezolvă problema. Practic fiecare ședință poate fi o regresie – descoperirea, explorarea cauzei problemei, întoarcerea la factorul declanșator, la cauza unei probleme și soluționarea ei acolo unde și când s-a întâmplat. Astfel că, după ședință, factorul declanșator sau cauza problemei descoperită să fie rezolvată, să nu fie ca o piatră de moară în plus pe spate, pe lângă problemele pe care le-ai avut înainte de regresie.
A retrăi un eveniment în regresie, poate fi ca o experiență nouă, ca și cum ai trăi pentru prima dată acel eveniment, poate chiar o experiență mai intensă, din cauza asta poate fi o povară pentru mulți, o traumă în plus – asta în situația în care mintea permite accesul către acea experiență.

Pentru Regresii – ”Hipnoză Regresivă” poți face programare sau poți intra în legătură cu mine pe Telegram, de unde poți descărca și aplicația pe PC sau telefon. https://t.me/attilahypnotherapy

hipnoză regresivă, regresii hipnotice, regresii skype, hipnoza skype, hipnoza clasica, alte vieti, alte existente, vieti anterioare, calatorii in alte vieti, traume, emotii, altevieti, regresie, delores canon, dolores canon, hipnoterapie regresiva, cabinet hipnoza regresivă, regresie, regresii, regresia, altevieti, regresie exploratorie, regresie recreationala, regresie energetica, regresie samanica, regresie sonora, asistenta psihologica regresiva, expert hipnoza, calatoria sufletului, calatoria samanica, samanism, shaman hypnosis, shamanism, soul travel, sunet regresiv, meditatie, regresie meditativă, attilahypnotherapy, hipnoterapia attila, hipnoterapie attila, @attilahypnotherapy, @hipnoterapie #hipnozaregresiva #hipnoterapie #hipnoza #cabinethipnoza #altevieti #sedintahipnoza #hipnozaskype #skypehypnosis #hypnoskype,