Regresii Hipnotice – Hipnoterapie prin Regresie – Hipnoză Regresivă

Călătorie, întoarcere în timp, în existența actuală, perioada prenatală, între existențe sau alte existențe precedente, cu scop recreațional sau cu scopul de a descoperi factorii declanșatori, cauzele unor probleme din prezent și soluționarea lor.

*******

La ce se poate folosi regresia:

– Întoarcere în timp pentru a descoperi cauza unei probleme și de a rezolva cauza în momentul producerii ei (rescrierea istoriei personale)
– Explorarea unor existențe trecute (locații, suflete, deja vu, etc)
– Soluționare contracte, înțelegeri din alte existențe (ex. – relații improbabile sau parteneriat cu abuzuri fizice sau psihice, la care nu poți renunța; sau repetarea aceluiași tip de relații, ca un cerc vicios)
– Explorare perioada dintre existențe, perioada Bardo și proiectul vieții actuale (experiențe programate pt viața actuală)
– Explorare viața intrauterină (ex. emoții cauzatoare de probleme, care nu au o explicație logică, moștenite de la mamă, dar nu genetic ci trăite intrauterin)
– Călătorie șamanică (oarecum asemănătoare cu experiența ayahuasca) la începuturile creației și rolul tău în univers
– Abducții extraterestre
– Posedare (spirite, entități)

Se pot efectua călătorii și mai deosebite:
– Salt sau călătorie interdimensională, în care poți face o călătorie în altă dimensiune, să comunici cu entități externe din acele dimensiuni (înger, divinitate, entități extraterestre, suflete, etc)
– Salt quantic sau călătorie într-un univers paralel (în universul în care ai anumite calități, teoria quantică spune că există un infinit de universuri paralale), unde poți face o explorare sau să aduci cu tine înapoi anumite caracteristici, calități care ți-ar fi utile în acest univers.

Gerry Kein, mentorul meu a avut un motto: ”Find the cause, an fix it!” – adică caută factorul declanșator și rezolvă problema. Practic fiecare ședință poate fi o regresie – descoperirea, explorarea cauzei problemei, întoarcerea la factorul declanșator, la cauza unei probleme și soluționarea ei acolo unde și când s-a întîmplat.
A retrăi un eveniment în regresie, poate fi ca o experiență nouă, ca și cum ai trăi pentru prima dată acel eveniment, poate chiar o experiență mai intensă.

Pentru Regresii – ”Hipnoză Regresivă” poți face programare pe pagina de contact.

hipnoza regresivă, regresii hipnotice, regresii skype, hipnoza skype, hipnoza clasica, alte vieti, alte existente, vieti anterioare, calatorii in alte vieti, traume, emotii, altevieti, regresie, delores canon,
©T.Attila – 2010-2019 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: