Contact

Ternei Attila
Contact hipnoza Romania, Cluj

    Hipnoterapeut – Cluj, Transilvania

 

ORAR ȘEDINȚE de HIPNOZĂ:
– Luni – Vineri, între 9.00 – 14.00
– programare cu 5 – 7 zile înainte (click pt detalii)

Pentru consultația telefonică gratuită sau programare ședință, completează formularul de contact cu datele tale corecte, pentru a te putea contacta.
Toate rubricile marcate cu * sunt necesare pentru a trimite mesajul, inclusiv codul de siguranță. Dacă nu primești răspuns prin mail sau nu ești contactat în maxim 24 ore, te rog să trimiți aceleași informații din formular, pe adresa de mail cabinethipnoza@gmail.com sau pe whatsapp, la numărul afișat.
Nume:*
E-mail:*
Număr de telefon:*
Localitate*
Vârsta:*
Subiect:*
Mesaj*
Scrie caracterele pe care le vezi în imagine, în căsuța de mai jos, pt a putea trimite mesajul. Căsuță obligatorie.

* Căsuțe obligatorii

Mesajul a fost trimis, dacă ai primit mesajul de confirmare – Mesajul a fost trimis cu succes. La mesaje pe Whatsapp, Skype, Telegram – condiția e identică, scrie aceleași informații cerute și de formular, în caz contrar e posibil să nu primești răspuns.

Vei primi în cel mai scurt timp posibil un răspuns la mesajul tău prin mail sau Whatsapp pentru programare. Dacă nu primești un răspuns în 24 ore, completează formularul din nou, de pe alt dispozitiv sau alt browser.

Formularul este optimizat pt browserul Firefox, Chrome – de pe unele browsere android pentru dispozitive mobile nu funcționează.

Dacă Dl. T. Attila nu poate răspunde la telefon, trimite un mesaj pe Whatsapp, Telegram: AttilaHypnotherapy cu numele tău și situația pentru care ai nevoie de serviciile D-lui Attila, iar în cel mai scurt timp posibil, vei primi un răspuns dacă ai trimis datele solicitate corect.   
hipnoza ro, hipnoza romania, hipnoza cluj, cabinet hipnoterapie cabinet hipnoza cabinet hipnoterapie hypnotherapy attila attilahypnotherapy hypnotherapyattila curs hipnoterapie curs hipnoza invata hipnoza transilvania romania usa
hipnozaro sedinte hipnoza curs hipnoza hipnoterapie dezvoltare personala evolutie personala sanatate hipnozis hipnoza romana limba romana tratamente afectiuni simptom depresie atac de panica atacuri de panica bulimie
fizica corp minte performanta sport relatie cuplu afectiune hipnoterapie probleme frici limitari tensiune
hipnoza cum sa solutie hipnoterapie iubire de sine imagine de sine nlp programare neurolingvistica reprogramare mentala eft tft tapping training mental autohipnoza autogen metoda silva transa hipnotica mesmerism romania incredere de sine motivatie intrinseca iubire de sine autocunoastere iubire neconditionata psihologic psihologie asistenta psihopedagogie

©T.Attila  2010 – 2020 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro

Pentru ședințe de hipnoză în zona Bucuresti îți recomand să-l contactezi pe Andrei Loiso:

http://www.artjoylife.com/

Cu respect, T.Attila

%d bloggers like this: