Marirea sanilor si hipnoza – e sau nu posibila?

Remodelarea corporala – sau – marirea sanilor cu ajutorul hipnozei

Marire de sani

Marire sani prin hipnoza

Fotografie imprumutata de la un canal tv, dintr-o stire prime time, cum ca, prin hipnoza sau reprogramare mentala nu se poate ajunge la cresterea sanilor. Totodata, in contradictoriu (poate nu stiau sa citeasca), rezultatele studiului prezentat de ei, prezinta doar rezultate pozitive si la studiul prezentat de ei.

          Inca din anii ’40 – ’50 s-au facut studii pe voluntare, pentru a descoperi alte posibilitati, intr-adevar, mai ieftine, dar netraumatice de augmentare a sanilor. Stim ca natura nu totdeauna creaza 2 lucruri identice, la fel cum nici sanii nu sunt perfect simetrici, exact de aceeasi marime si forma. Acum ca e vorba de hipnoTerapie sau tehnici de imagerie mentala, nu are mare importanta, ci rezultatele obtinute.

          Pornind ca de obicei de la un tipar de gandire sau un set de imagini mentale si atitudine, ajungem sa intelegem de ce unele femei au sanii prea mari, iar unele deloc sau foarte mici. Sigur si tu cunosti persoane de sex feminin cu sani mari. Daca analizezi comportamentul acelei femei, e posibil sa iti dai seama, ca are o atitudine protectoare, mamoasa, care are grija de toti din jurul ei. In cazul unei atitudini de acest gen – corpul urmand mintea, practic in minte se creaza un program – cresc sanii pentru a “putea alapta”, pentru a putea avea grija de “pui”. Vei sesiza ca femeile cu sanii mari probabil sunt mai mamoase, incearca sa rezolve problemele altora.

          La polul opus, femeile cu sanii mici – pot avea un factor declansator, mai bine zis factori inhibitori in urmatoarele situatii – daca de mic copil i se transmite unei fetite ca e ca un baiat, a fost proiectat sa fie baiat, baiatul mamii/tatii , trebuia sa fii baiat pentru ca .. – sau – un fel de trauma, poate a avut ocazia sa o vada pe bunica care tocmai se schimba si avea sanii lasati sau atarnau, iar in minte s-a creat , s-a pornit un program – eu nu vreau sa arate sanii mei asa. In cazurile astea – pur si simplu comportamentul mai baietos si asteptarile familiei, a rudelor de a se comporta ca “baiatul” care trebuie sa fie.

          Cand se lucreaza in starile hipnotice sau pur si simplu vizualizare individuala intr-o stare meditativa, se pot rescrie/reinstala programele mentale care au blocat cresterea sau care au dus la o dezvoltare prea mare a sanilor. Nu e greu de inteles mecanismul, nu este sarlatanie (poate doar pentru chirurgii esteticieni, care din frica de a pierde clienti, necunoastere, vor sustine pana la moarte ca nu e posbil asa ceva). Si Milton Erickson a experimentat pe acest domeniu, a facut un studiu pe augmentarea sanilor. Difera persoana si tehnica intre studii, dar rezultate au avut toti.

          **Acum urmeaza cateva dintre studiile efectuate in lume.**

Studiile medicale care atesta validitatea metodei de marire a sanilor cu ajutorul hipnozei :

– Dr Peter H C Mutke printre primii care au facut un studiu privind marirea sanilor cu ajutorul hipnozei. El si-a prezentat rezultatele, ca si studiu, catre departamentul de neuropsihiatrie a Universitatii din California in 28 februarie 1971. 

– Williams J E – Stimularea cresterii sanilor cu ajutorul hipnozei – 1974. In urma studiului pe care l-a facut asupra a 13 femei ce doreau ca dimensiunile sanilor sa se mareasca, s-a constatat o crestere in medie cu aproximativ 2.11 inci (5.4 cm) la fiecare persoana. 

– A R Staib si dr Logan, in anul 1977, au repetat studiile dr Williams avand rezultate asemanatoare. Ei au descoperit, de asemenea, in cazul femeilor, si o scadere a circumferintei taliei cu aproximativ 1.4 inci (3.56 cm)… acest studiu a fost publicat in Jurnalulul American de Hipnoza Clinica. Urmarirea in timp a acestui studiu, a aratat ca 81% din procesul de crestere al sanilor a fost oprit timp de cateva luni din momentul in care femeile au incetat sa mai vizualizeze fenomenul de crestere al bustului. 

– Willard R D „ Marirea dimensiunilor bustului prin vizualizare si hipnoza” – Jurnalulul American de Hipnoza Clinica – 1977.6. Dr Willard a folosit o tehnica diferita fata de cea a dr. Williams (care a folosit regresia hipnotica si progresia hipnotica) si a realizat o crestere de aproximativ 1.44 inci (3.65 cm) a dimensiunilor sanilor in cazul a 22 de voluntare. Absolut toate femeile au avut parte de o crestere a circumferintei bustului.

– Roy Beran, doctor neurolog din Marea Britanie, a prezentat rezultatele studiului sau in cadrul Conventiei Nationale a Hipnoterapeutilor. Dr Beran a demonstrat ca volumul sanilor (masurat in cm cubi) s-a marit la o valoare dubla in timpul celor 3 luni de program hipnotic. La sfarsitul celor 12 saptamani, 28 % au atins nivelul pe care si l-au propus si dorit la inceputul programului si nu au mai avut nevoie de nicio crestere. 85% dintre doamnele ce au participat la acest studiu au vazut o crestere semnificativa a dimensiunilor si 46% au considerat ca este necesar sa isi cumpere sutiene cu un numar mai mare. 42% au constatat, de asemenea, o scadere a greutatii corporale de aproximativ 2 kilograme in acelasi timp cu marirea sanilor. Media de crestere a circumferintei a fost de 1.37 inci (3.47 cm), a cresterii masuratorilor pe verticala cu 0.67 inci (1.70 cm)si cresterea dimensiunilor la masurarea sanilor pe orizontala, cu 1.01 inci (2.57 cm), 

– Leslie LeCron, „Marirea sanilor prin sugestie hipnotica”, Jurnalul Societatii Americane de Stomatologie si Medicina Psihosomatica, 1969

– Dave Elman descrie in cursurile sale audio, in anii ’60, ca a tinut cursuri si prezentari pentru doctori si ca a lucrat cu un numar mare de femei ce doreau sa isi mareasca dimensiunile sanilor. Metoda folosita a fost regresia hipnotica, iar rezultatele au constat in cresterea masurii cu 2 numere.

– Revista Body Beautiful (Frumusetea corpului), in Marea Britanie, a scris despre cazul unei femei in varsta de 32 de ani, care cu ajutorul hipnozei si-a modificat dimensiunea sanilor de la masura 32A la masura 32C, intr-un interval de 6 luni.

– In anul 2002, reporteri ai postului BBC su realizat un reportaj la Universitatea din California si unde au asistat la un test de marire a sanilor. Rezultatele au fost pozitive si au fost demonstrate prin cresterea dimensiunii sanilor cu cel putin un numar. Intr-un studiu efectuat pe un esantion de mai mult de 800 de femei, 80% au vazut cresterea sanilor cu cel putin 1.5 inci (3.81 cm).

*****

**Si urmeaza in engleza, cum se pot gasi in original pe net (asta pentru carcotasi, sceptici sau ziaristi – sa nu va obositi mult pentru documentare)**

Shelton, Derek. Pilot Research on Breast Enhancement, Breast Reduction and Breast lift on 60 female participants over 12 weeks using mind power (Vancouver, Canada. 2007). Results averaged two cup-size increase or decrease, 2-3 inch lift, and 1 inch waist decrease as compared to a control group in both classes and online participation. Best results were achieved by repatterning the mindset that created the original condition. The majority of the participants discovered and resolved secondary benefits that were responsible for maintaining the unwanted condition. Further research is ongoing.

William Henningsen outlines the following criteria for breast enhancement programs: Create a compelling future and link it to an every day activity of theirs (for reinforcement, Towards Propulsion). Create an anchor of pleasurable or desired feelings for completing the daily exercises of listening to the recorded induction. Make the act of doing the exercises reinforce the compelling future image. Link their ‘away from’ criteria to not doing the exercises. (Away From Propulsion)

Kein, Gerry. Hypnotic Enhancement of Breasts, Omni Hypnosis Center, 2003. Average increase of one to two inches and one cup size. The general procedure outlined involved direct suggestion (Direct Drive), age regression to puberty, imagination and future pacing desired results. Kein says that only in a small/limited number of cases you have to do some regression to cause to remove any blockages.

In 2002, the BBC investigated researchers at the University of California who were conducting trials on breast increases. They found the results were very positive. Other studies have shown similar results dating back to the 1960’s. Results are often seen of increases of at least one cup size. In one study of over 800 women, 80% saw gains of over one and a half inches in breast size.

Phillips, Brian David. Hypnobreasts: Hypnotic Language and Guided Imagery for Breasts and Body Image, 2001. Part of a pilot study on imagery and breast enhancement. The program uses trigger response conditioning supplementing general visualization, age regression, stimulation, and timeline visualization. Participants had best results with weekly hypnosis sessions supplemented by listening to a brief recorded session daily. The trigger-response exercise was very helpful for most participants. Results were very successful with an average increase of two to three cup sizes for most of the women participating in the study.

Body Beautiful magazine in the UK reports on the case of a 32 year old woman who uses hypnosis to go from a 32A to a 32C in a period of six months.

Friesen, Wendi. Hypnotic Breast Enhancement, 1998. Friesen uses general visualization, age regression, stimulation, timeline, and trigger response conditioning.

Beran, Roy (a neurologist at Adelaide Children’s Hospital, England) presented the results of his study to the February 1979 National Convention of Hypnotherapists in Adelaide. Dr. Beran showed that the breast volume (he measured the breast’s cubic displacement of water) more than doubled during the three-month hypnosis program.

Wilson, Donald L. MD, Natural Bust Enlargement with Total Mind Power: How to Use the Other 90% of Your Brain to Increase the Size of Your Breasts. 1979 Book. Has the scripts and a great bibliography. Dr Wilson ran a clinic in California with great success. This book (a small hardback) is available thru Hypnosis Institute of Texas.

************************************************************************************************

La canalul tv, au gasit informatii, rezultatele acestui studiu si totusi sustineau ca nu e posibil.

Marire de sani

Marirea sanilor prin hipnoza

Willard, R. D., Breast Enlargement through Visual Imagery and Hypnosis. The American Journal of Clinical Hypnosis, 1977, 4:195-200. Dr Willard used a different technique than Dr. Williams (who used age regression and age progression) and achieved an average 1.44 inch increase in breast size for his 22 volunteers. Every woman had an increase in their breast circumference. (Method: Direct suggestion, rational framework for belief) Excerpt of the RESULTS section of the Willard study:
At the end of 12 weeks, 28% had reached the goal they had set at the beginning of the program and desired no further enlargement. There were 85% who could tell a significant enlargement in their breasts had been accomplished, and 46% found it necessary to buy a larger brassiere. Forty-two percent had a loss in weight of greater than 4 pounds and still had enlargement of their breasts. The average increase in circumference was 1.37 inches; the average increase in the vertical measurement was 0.67 inches and the average increase in horizontal measurement was 1.01 inches…. [note: the study was continued past 12 weeks to let those who hadn’t reach their goals to do so].
In this study, 63% of the subjects had had children and complained of pendulous breasts. These subjects expressed a desire to reclaim the fullness and contour of the breasts which they had before the pregnancies. All of these subjects reported they were very pleased with the increase in fullness and firmness of their breasts at the end of the study…. The only two subjects who subjectively felt there had been no significant increase, did have a measurable increase in size. Both subjects had difficulty obtaining the visualizations. All of the subjects reported an increase in firmness of their breasts. All of the subjects who began the study with one breast smaller than the other found them to be equal in size at the end of the twelve weeks.

********************************************************************************

Staib, A.R., and Logan, D.R., Hypnotic Stimulation of Breast Growth. The American Journal of Clinical Hypnosis, 1977, 4:201-208. They repeated Dr. Williams’ protocol with similar results. They also found women’s waist size decreased by 1.4 inches. Their follow-up study showed that 81 % of the breast enlargement was retained several months after the women stopped their visual imagery. (Method = Williams + general health/vitality)

Honoites. G.J. Hypnosis and Breast Enlargement–A Pilot Study, Journal of the International Society for Professional Hypnosis 6:4 (1977):8-12.

Williams, J.E., Physiology of Induced Breast Growth, Journal of the American Society of Psychosomatic Dentistry and Medicine, 1979, 26(3), 93-105.

Williams, J.E., Stimulation of Breast Growth by Hypnosis. Journal of Sex Research, 1974, 10(4):316-326. His thirteen volunteers averaged 2.11 inch increase in the circumference of their breasts (2 cup sizes). (Method = age regression and age progression).

Peter H.C. Mutke, M.D. (UCLA) performed the first study. He presented his results as a research paper to the Department of Neuropsychiatry, University of California, Los Angeles, February 28, 1971. As of 1994, Dr Mutke was still with UCLA and has been active in the American Council of Hypnotist Examiners.

Elman, Dave. Elman reports in his audio recordings of trainings (1960s) he conducted for doctors that he had successfully worked with a number of women for breast enhancement. The method used was hypnoanalysis and results were typically two cup size increase.

LeCron, Leslie M. Breast Development Through Hypnotic Suggestion. Journal of the American Society of Psychosomatic Dentistry and Medicine, 1969, 16, 58-61.

Erickson, Milton H. Breast Development Possibly Influenced by Hypnosis. Two Instances and the Psychotherapeutic Results. American Journal of Clinical Hypnosis, 1960, 2, 157-159. See also The Collected Papers of Milton H. Erickson on Hypnosis, in E.L. Rossi (ed.), Hypnotic Alterations of Sensory, Perceptual and Psychophysical Processes. New York: Irvington Publishers, 1980. The journal articles by Erickson include fine measurements and process descriptions. Both simple suggestion imagery and analysis are found effective.

marire sani, #mariresani , #augmentaresani , augmentare sani, protv, #sanimari , #cresteresani , sani mai mari, sani mari natural, micsorare sani, sani mai mici, #micsoraresani , #sanimici , #remodelare , #sani , #remodelaresani , #chirurgieplastica , remodelare sani, chirurgie plastica sani, piept mare, sani naturali, #saninaturali ,