Erecția (lipsa) și hipnoza

De data asta nu voi pomeni de proverbul cu inteligenta, acum scriu de spre un simptom fizic care se intalneste din ce in ce mai des in societatea contemporana. Cum eu sunt printre putinii oameni, care cred ca fiecare simptom, fiecare boala, are radacinile in minte, voi dezvolta putin subiectul sau tematica erectie.http://fineartamerica.com/art/all/impotent/posters

Daca vorbim despre cauzele psihice, ganduri, experiente neplacute in familie sau locul de munca, anturaj, pot cauza probleme erectile. De obicei solutiile farmaceutice de multe ori dau rateuri, sprayul instant pentru erectie, tocmai instant nu functioneaza, tocmai cand ai avea cea mai mare nevoie. Certurile sau dezbaterile violente cu partenera sexuala, daca stai mai rau cu “corzile nervoase”, iti afecteaza performanta. Daca esti o persoana complexata de marimea cu care te-a inzestrat natura, intalnind o partenera, care iti pune in vedere partea practica a relatiei – daca esti baiat mare, sau macar bine dezvoltat, ii ofera placere – daca nu esti pe masura, e posibil sa ai rateuri inainte de actiune. Frustrarile pe care le intalnesti la locul de munca, “glumele” orientate spre tine, pot deasemenea sa iti serveasca niste surprize in momentele cele mai placute.

Impotenta si hipnozaSituatia asta, daca e sa o raportam la o scala, e o treapta mai jos fata de ejacularea precoce (in cazul ejacularii precoce, macar exista erectie, chiar daca pentru foarte scurt timp). In ambele situatii, hipnoza poate fi o solutie – rezolvand factorul initial declansator, desensibilizarea fata de situatiile care creaza simptomul, mental fitness (daca e nevoie pentru marirea organului), increderea de sine/imaginea de sine.

Parcurgand pasii acestia, fara a folosi pastile, substante se poate rezolva din minte, de unde a si pornit, acest factor de neplaceri sau “surprize neplacute”.

Experienta anilor trecuti, prin cazurile care si-au gasit rezolvarea cu ajutorul hipnozei, recomanda ca metoda ideala, inainte de orice altceva hipnoza si nu ca o ultima solutie.

(PS. Pt scribii de duminica, documentati-va in psihosomatica, Hamer si in alte surse, inainte sa copiati din nou continutul site-ului, fara acordul meu scris. Data urmatoare va asteapta un proces!)

©T.Attila – 2010 – 2020 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro