Regresia prin Mesmerism

Mesmerismul are ca si componente –  fascinatia si magnetismul, dar fascinatia se poate obtine prin mai multe cai. Regresia cu ochii deschisi, este facuta cu ajutorul fascinatiei dureaza doar cateva minute, rar depaseste 4 – 5 minute, iar efectele sunt vizibile mult mai rapid, decat prin hipnoza moderna directiva sau ericksoniana.
Se creaza o desensibilizare a subiectului fata de evenimentele traumatice, sau fata de factorul initial de sensibilizare (ISE) mult mai repede si fara ca persoana sa retraiasca acel eveniment sau evenimente, ca si cum ar retrai din nou, la aceeasi intensitate sau chiar mai mare, un eveniment, intamplare care a cauzat o stare, o boala sau chiar surplusul de greutate.
La fiecare intoarcere la eveniment, se intampla detasarea de eveniment, practic devine ceva din ce in ce mai banal evenimentul, in final se ajunge la starea in care mintea percepe acel eveniment sau situatie declansatoare ca ceva neutru, cum ar fi un eveniment normal, ca si trecerea pe langa o persoana pe strada. Se poate obtine solutionarea unei probleme in 3 – 5 minute, fara inductii si multa vorbarie, sesiunea nu este traumatizanta pentru subiect.
Multi intreaba de regresii, ca si cum ar fi o tehnica obligatorie pentru solutionarea unor probleme, boli, fobii, atacuri de panica. Se poate rezolva o problema prin mai multe cai, dar daca e necesara regresia, e foarte bine sa alegi pentru subiectul tau ceva ce sa produca cat mai putine experiente negative, fara a retrai la aceeasi intensitate un eveniment. Este cea mai rapida si mai netraumatizanta experienta prin Mesmerism, mult mai rapida tehnica prin fascinatia mintii, chiar daca e vorba de o experienta de calatorii in alte vieti. Regresiile in alte vieti de asemenea se pot realiza mult mai repede, in 1 – 2 minute o persoana poate ajunge in somnambulism profund (catalepsie totala, amnezie sau starea esdaile – conform scara Hary Arons), iar de acolo se poate incepe calatoria spre alte vieti. Conditia este ca subiectul sa stie exact ce anume vrea sa revada din alte vieti – cum ar fi – de ce cu persoana X am impresia ca o cunosc de o viata, cu toate ca am facut cunostinta abia de cateva minute? Prin calatoriile in alte vieti se pot obtine raspunsuri la intrebari de acest gen.

In timpul unei regresii de acest gen, prin fascinatie sau regresia cu ochii deschisi, se pot folosi si tehnici de genul – Simbolistica, IMR – raspunsul ideomotor (sau tehnica Swan – al lui Bob Burns). Practic daca esti un hipnotizator sau psiholog, naturopat sau pur si simplu un terapeut alternativ, poti folosi tehnica asta pt a imbunatati rezultatele cu subiectii/clientii cu care lucrezi, semnificativ. Pe langa bobitele de homeopatie, acupunctura, reflexoterapie, plante si alte medicatii, poti sa oferi intr-adevar acea terapie holistica, prin care rezolvi si cauzele mentale ale unei probleme, nu doar simptomele, care pot reveni daca nu rezolvi si componenta mental sau emotionala, tiparul de gandire care a declansat situatia subiectului.
Pe de alta parte, nu e nevoie sa iti povesteasca subiectul ce vede, percepe in evenimentul traumatic, ci doar sa iti confirme ca, da a ajuns la un eveniment. Lasand mintea rationala, subconstientul sa ghideze persoana in stare de fascinatie inapoi la eveniment, fara alte tehnici care pot plictisi o minte analitica, daca are prea multe de facut prin vizualizari si alte tehnici.
Nu e nevoie sa fie subiectul prezent fizic, fata in fata, se poate realiza si prin skype, telefon, sau alte metode de comunicare live. Practic poti lucra cu cineva oriunde in lume.

©T.Attila – 2014 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: