Despre mine

Ca orice copil prin anii 80 eram fascinat de filmele în care maeștri de arte marțiale aveau diverse capacități ieșite din comun. Artele marțiale erau interzise pe vremea regimului comunist, deci nu am putut experimenta, dar odată cu schimbarea de regim, au apărut cărți și informații.

Pe vremea când informațiile ajungeau în țară doar sub formă de cărți, încă internetul nu era inventat, pe vremea calculatoarelor 4×86, am studiat tot ce a apărut în librării despre minte, hipnoză și filozofie orientală. Față de unii experți contemporani, eu nu am avut parte de moarte clinică, nu am fost trăznit de fulger, să pot spune că ACELA a fost momentul in care am primit iluminarea sau am ajuns la niște capacități ieșite din comun. Deci nu am o istorie personală ieșită din comun, care să șocheze.

Pe la inceputul anilor ’90, am descoperit metoda Silva, pe vremea cand Rajko Kuzmanovici ținea cursurile de bază și am facut cursul de control mental/metoda Silva la Cluj. A urmat la scurt timp Ultraseminarul la Budapesta cu Domján László.

A urmat o perioadă de ani de zile de căutări, iar prin 2009 a revenit ideea, sau prima iubire, hipnoza. Am luat decizia de a face cursul de hipnoză doar în 2010. Am achiziționat cursuri de hipnoză de la mai mulți “dinozauri“ din domeniu – printre care, cel care a definit stilul meu de lucru a fost Gerald Kein, dar și Gil Boyne, Ormond McGill și Dave Elman. Cu cei contemporani din când în când mai am dezbateri pe diverse teme – aici îi pomenesc pe Barry Thain, Bob Burns, Jonathan Chase, Roy Hunter și alții.

În 2013 am descoperit și varianta antică de hipnoză – mesmerismul, care a făcut legătura între energoterapie și mintea umană. Tot în acel an am urmat cursurile de Mesmerism cu Marco Paret in Milano, Italia și în Franța la Nice, urmând cursurile și inițierile în Magnetismul Javanez, o forma de energoterapie diferită, în care am obținut gradul de Grandmaster.

Practica în energoterapie a început din 2011 cu inițierea în Usui Reiki Ryoho sau reiki tradițional, de către maestrul reiki Péterfi Csaba, urmat de inițieri/acordaje în Kundalini Reiki, în care am primit și inițierea, gradul de maestru.

În prezent după mai bine de 6 ani, sute de cazuri și câteva mii de ore de ședințe, pot spune că nu mă mai poate surprinde nimic ce ține de mintea umană. Am elevi în diferite părți ale lumii și prin țară, pe care i-am învățat hipnoză, mesmerism, au primit inițieri diverse.

Activitatea – ședințe individuale și de grup cu ajutorul hipnozei clasice, energoterapie, cursuri de hipnoză clasică (orientarea Dave Elman), cursuri de mesmerism, cursuri și inițieri în Reiki și magnetism javanez.

Nu am postat secvențe din ședințe sau demonstrații, pentru că subiecții au dorit să păstreze anonimatul, fiind majoritatea persoane publice, iar confidențialitatea este baza sesiunilor mele de hipnoză. Persoanele care au fost de acord, ca mărturiile lor sa fie făcute publice, au fost postate.

©T.Attila – 2010-2017 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: