Psychology is a Fraud

“We have known this for years. Hypnosis should be the primary mental health intervention. We get the job done!” – Gerry Kein

fraud=freud

Deci prietene psiholog, putem fi la pertu, profesore (dr., conf, şi alte prescurtări de pe cartea ta de vizită – ştie cine e cu musca pe căciulă) – de asta nu se repetă studiile în psihologie (nici măcar tu nu le repeţi – mă refer la studii în spitalul de oncologie şi altele), că 75% din studiile care se prezintă in reviste de specialitate NU se pot reproduce, sunt fake-uri. Nu o spun eu, ci “The Guardian” – http://www.theguardian.com/…/study-delivers-bleak-verdict-o…

Arunci cu rahat in alţii, fără să îi cunoşti, pe când tu, ca profesor de specialitate, entitate în lumea academică, nu reproduci anumite studii, pentru că e imposibil, cum a mai spus cineva – “psychology is a fraud”. Şi dacă nu mă înșel i se spunea si lui Freud – oare avea nume predestinat – fraud=Freud?.
Cei care consideră că au ceva de rezolvat, probleme psihologice, jos pălăria, sunt câțiva psihologi – foarte puțini, cel puțin în Cluj,(care știu ce au de făcut, îi pot recomanda și tind să rezolve problemele, în funcție de cât de repede se mișcă pacientul), cu o minte deschisă și cu rezultate excelente, dar atenție ce psiholog îți alegi, pentru a-ți rezolva problemele.

Au început să apară dedesubturile mediului academic internațional în materie de psihologie. Având în vedere, că noi suntem (încă) în Românica, atenție la alegerile personale, totdeauna hoțul strigă – HOȚ – nu profesore?

©T.Attila – 2015 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro
%d bloggers like this: