Hipnoza pe Skype

http://www.skype.com/en/

Cum poți beneficia de tehnologie și hipnoză? Reducând distanța dintre oameni, skype oferă avantajul reducerii costurilor de deplasare până la cabinet și desfășurarea ședinței de hipnoză în confortul casei tale, reducând și stresul unei locații necunoscute.

Ședința se desfășoară identic, diferența fiind confortul subiectului. Condițiile de bază sunt doar conexiunea bună la internet, o cameră web cel puțin medie și partea de audio funcțională – microfon + căști sau boxe. Înainte de ședință să verifici ca toate să fie funcționale și ești gata de ședință.

Durata ședinței de asemenea este identică – constând în discuția preliminară/coaching și ședința propriu zisă de hipnoză, media de durată fiind de 2 – 3 ore.

În cazul în care se întrerupe sesiunea din cauza internetului sau din alte motive, vei reveni în scurt timp în starea normală de veghe. Nici prin skype nu există șanse să rămâi în stare hipnotică, cum nu se întâmplă nici în timpul unei ședințe live de hipnoză. De ani de zile funcționează așa și cu aceleași rezultate bune, ca și în cazul ședințelor live.

Programează-ți acum ședința de hipnoză pe skype, oriunde ai fi în lume – în română, engleză sau maghiară.

©T.Attila – 2010 – 2020 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro