Autocontrol – Control Mental si Autohipnoza

In mod sigur cand vezi un titlu de acest gen iti pui niste intrebari:

De ce m-as duce la un asemenea workshop, ca eu stiu sa ma controlez, sa imi controlez viata, am/nu am un job de vis …. Da, fiecare din noi ne putem controla actiunile, reactiile, dar totusi in unele situatii “controlul” nostru nu ne aduce rezultatul mult asteptat. De ce? Pentru ca dincolo de acel control superficial, poate al reactiei pe moment, controlul mimicii sau al fizionomiei, chiar si cand ai fost furios la culme …. Dincolo de astea exista mult mai multe aspecte, pe care daca le stii, intr-adevar tu detii controlul asupra vietii tale, poti spune ca detii fraiele destinului tau.

Daca sunt bolnav, nu e prea tarziu sa particip la curs? Totdeauna exista loc de mai bine in viata, adica nu e niciodata prea tarziu sa iti dai seama ca sursa bolilor, a afectiunilor pornesc din minte, din atitudini, idei si ganduri zilnice. Invatand cum sa controlezi/sa schimbi atitudinile, gandurile negative si sa programezi mintea ta personala, fara interventii exterioare pentru o viata sanatoasa, o stare de bine generala, fara obiceiuri negative sau dependente, doar intr-un weekend, e un motiv destul de bun pentru participare.

Daca invat atitudinea mentala corecta, cum pot sa imi materializez proiectele de viitor? Foarte simplu, deoarece dupa acest weekend vei recunoaste atitudinea mentala corecta, iar daca mintea rationala va mai incerca sa puna piedici in realizarea viselor tale, vei avea chiar mai multe tehhnici prin care vei putea corecta atitudinea sau mai mult vei putea sa iti programezi mintea sa faca ceea ce iti doresti.

Ai avut vreodata senzatia ca nu iti ajunge timpul? La workshop vei invata si tehnica radioului mental – daca esti angajat, cum poti reprograma pozitiv un sef, daca iti cauti un job, cum poti programa evenimentele sa se intample ceva pozitiv, daca esti om de afaceri, cum sa atrag mai multi clienti, colaboratori? Vei invata cum sa folosesti mintea ta pt a materializa ceea ce iti doresti.

Daca nu sunt calificat pot participa? Da! Nu trebuie sa fii doctor sa expert in filozofie, oricine poate participa. Corectie, orice persoana care doreste sa schimbe ceva in bine in viata.

Ce anume e cursul asta? Pare un ghiveci. – Da! Ai dreptate, deoarece in cele doua zile, vei invata tehnici din control mental sau autocontrol, tehnici si principii din hipnoza directiva si hipnoza conversationala. Sunt ingredientele in proportiile perfecte, pentru a te ajuta sa scapi de obiceiuri negative, sa recastigi dreptul tau din nastere, de control asupra vietii si destinului tau. Dozajul este perfect pentru a obtine niste cunostinte de valoare, care ulterior se vor manifesta in viata ta.

Daca sunt mai emotiv, ma poate ajuta un curs de acest gen? Da! Invatand de unde provin emotile, sau efectele pe care le pot avea emotiile in special cele negative in corp, ma refer aici la sanatate, e un prilej excelent de a invata neutralizarea emotiilor negative, ducand in final la o viata echilibrata, sanatoasa.

Am o afacere, cum ma poate ajuta, daca invat sa ma autocontrolez? Printre tehnicile care se invata la workshop, exista si metode prin care poti atrage clientii potriviti, daca deja ai intalniri si negocieri stabilite, sa poti detine fraiele discutiilor, mai mult sa obtii rezultatul dorit din intalnire. Pe de alta parte avand atitudinea mentala potrivita, poti sa iti multiplici afacerea, rulajul tau.

Daca si tu ti-ai pus careva din intrebarile de mai sus, vrei sa inveti cum sa folosesti starea de constienta modificata, poti invata in 2 sedinte, completeaza datele tale de contact pe pagina mea, http://www.hipnos.ro/contact.html , cu mesajul autohipnoza si fii printre cei care au curajul sa isi schimbe viata prin propriile puteri.