Orarul si hipnoza

De la 9 la 16. Daca scrie asta pe usa unui doctor, garantat nu il vei suna sa te targuiesti cu el sa mai ramana dupa program sa se ocupe de tine. Mai mult, daca tocmai isi bea cafeaua cu o tigara pe balcon, in mod sigur ca vei sta la usa si vei astepta, pana va fi disponibil. De ce ar fi la hipnoza diferit? Adica e vorba de sanatatea ta si te targuiesti la program?Orarul si Hipnoza

Hai sa iti spun un secret – daca vrei sa mergi la o sedinta de hipnoza, IN NICI UN CAZ, nu vei fi acceptat dupa ora 16! Dupa o zi de lucru, mintea e obosita si numai o minte focusata nu vei avea. Dar te poate lua un hipnotizator, daca esti la un bar sau o crasma, dar nu sa lucreze pe ceva probleme, ci pentru a distra pe ceilalti. Dupa ora 17 cam asta se poate face, in cazul in care esti un subiect cu care se poate lucra si se poate face hipnoza de scena.

Deci daca vrei sa faci o programare, chiar daca nu e afisat un orar, te poti gandi ca nici doctorii nu isi afiseaza degeaba orarul pe usa. In unele domenii este imperativ sa se respecte un anume orar, de ex la acupunctura, daca ai probleme cu digestia, se poate observa functionarea intre 7 si 9 dimineata parca.

La fel cum si la birou, serviciu ai un orar in functie de care lucrezi – nu de altceva, dar daca lucrezi in vanzari de ex, nu gasesti clientii dupa ora 16 si nu cred ca ai vorbi singur la telefon, lasand mesaje pe robot. La fel nu vei gasi inafara orelor de program furnizori de materiale, depozite. Toti functionam dupa orar.

Cea mai buna perioada din zi pentru a programa o sedinta, este candva inainte de masa. Mintea se poate focusa mai bine – daca nu ar fi asa, ar incepe programul si la birouri, seara dupa ora 18. Randamentul este mai bun, dupa o noapte de somn. Odata cu trecerea orelor apare oboseala si mentala, iar dupa masa de pranz chiar si somnolenta. Cand se ajunge pe la finalul programului, ora 16 – 18, deja mintea e preocupata de pauza de dupa munca, poate o bere sau multi abia asteapta sa se intinda in pat cu un pahar de vin la o telenovela.

Dragii mei subiecti – stiind aceste lucruri, nici macar sa nu pomeniti de sedinta de hipnoza, dupa ora 16, daca nu e vorba de hipnoza de scena, intr-un bar. Acum ai si explicatia de ce! Si la hipnoza se face programare, ca la doctor, in timpul zilei, exact in aceeasi perioada, cand in general lumea lucreaza. Dupa ora 18 se poate sta la o bere, la un vin si discutii … pana ies cartofii singuri din pamant.

Orarul meu, daca vrei o programare este intre 9 si 16, de luni pana vineri.
Cu cat mai de dimineata se incepe, cu atat mai bune sunt si rezultatele. Weekendurile la fel ca si ale tale, imi place sa le am si eu pentru relaxare.

©T.Attila – 2010 – 2020 – Toate drepturile rezervate www.hipnos.ro